AY İKİZLER BURCUNDA, RETRO MERKÜR’E DİKKAT!

Evet Ay’ın hareketinden bahsediyoruz, Ay hayatımızda bizi etkileyen en hızlı gök cismi ve onun ardından bizi etkileyen en hızlı gök cismi ise Merkür.

Dikkatiminiz neye çekilmesi lazım?

Ay ikizler burcundayken dispozitörünün Merkür olması ve bu Merkür’ün de retrograde durumda olmasından dolayı özellikle iletişim, bağlantı, teknolojik konular, sinir sistemimiz etkileyen konular, yakın çevremiz ile ilgili konular daha çok etkilenebilecek nitelikte.

İlerleyişimiz bakımından da gelecek ile ilgili olmaktan ziyade geçmiş ile ilgili hususların öne çıkması söz konusu örneğin; geçmiş ile ilgili bağlantılar, okumalar v.s. ve bu etkileşimin de pozitif, uyumlu bir şekilde olacağı görülüyor. (Ay Merkür denge açılanmasında 21:30) Yanı olası aksaklıklara karşın akış da olduğunu söyleyelim.

Şimdi sırası ile ifade edersek; Bu açılanmadan daha önce İkizler burcundaki Ay, Kova burcundaki Güneş ile ptolemik denge/uyum açısı yapacak(18:00) ve oldukça akışkan enerjiler söz konusu. Bu saatler geleceğe dönük amaçlarınız ile ilgili daha hızlı, uyumlu gelişmelerin de olabileceğini ifade ediyor. Eril ile Dişil fonksiyonlar barış halinde ve oldukça akışkan olacaklar. Bağlantılar kurmak ve canlı hareket etmek bakımından olumlu etkiler veriyor iç ile dış arasındaki ifade de uyum getiriyor bu tesir. Uyumlu başlangıçlar yapılabilir.

Daha sonrasında;

İkizler burcundaki Ay, Kova burcundaki Merkür ile ptolemik denge açısını kuruyor ve Ay – Merkür arasında girişte anlattığımız bir tarzda akış sağlıyor. (21:30)

Sonrasında?

Gece 1:00 gibi dikkat çeken bir açılanma var; İkizler burcundaki Ay, Balık burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs ile açılanma yapacak ve bu tam Akrep yükseldiği saatlerde gerçekleşiyor.

oldukça dinamik bir etki olduğunu belirtelim.
Gece vakti ayakta olanlar kendi haritalarına göre etki alacakları alanların etkileri ile daha da aktif kendini daha özgür ifade eden bir silüete bürünebilir. Bu saatlerde hissi ve dürtüsel olarak daha dinamik bir etkileşim söz konusu.

Genel olarak rahat etkileşim göründüğünü yine iletişimin akıcı olduğu fakat gergin açılanmadan dolayı da gece ayakta olanların biraz daha dikkatli hareket etmelerini tavsiye ederim.

Görüşmek üzere…

Astrolog Burak ÜSTÜN – İletişim: burakustun_3@hotmail.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir