ABD’DEKİ SEÇİMLERE DAİR…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joe Biden ve Donald Trump’ın haritalarına bakıldığında mevcut gökyüzünün Joe Biden’ı oldukça desteklediğini görüyorum. Akrep stelyumu (Aynı burçta en az 3 gezegen toplanması) bir haritaya sahip ve yükselen Yay olduğu için bu stelyum 12. evinde yer alıyor.

12. ev siyasetçiler için çok önemlidir. Burada kolektife hizmet konusu vardır. Donald Trump haritasında da 12. evinde Yengeç stelyumu mevcut. Fakat Satürn’ü 23 derece ve Venüs’ü de 25 derece Yengeç’te yer alıyor ve Satürn Oğlak konumundan 180 derecelik zıt açı alıyor. Kitlelerden gelecek kısmette zorlanma ve azalma göstergesi var haritasında…


İkisi de ateş elementi yükselene sahipler. Donald Trump Aslan ve Joe Biden da Yay yükselen.


13 Kasım’da Oğlak burcunun 22. derecesinde gerçekleşecek Jüpiter Plüton kavuşumu Biden’ın haritasında 2. evden etki edecek ve Akrep’teki Merkür’üne güçlü bir destek verdiğini görüyorum. Kolektife hitap ve konuşma konusunda elindeki değer çok fazla olacak. Ayrıca Merkür 10 Kasım’da ve Venüs de 21 Kasım’da haritasında olduğu gibi Akrep burcuna geçecek. Yani gökyüzü eş zamanlılığı Biden’ın haritasına benzer bir görünüme sahip olacak. Bu da Biden’ı işaret etmekte. Ayrıca 12. evdeki Akrep stelyumu bu uzaktan posta yöntemi ile oylama konusunda Biden’ın daha fazla kaynağa sahip olduğunu ifade ediyor. Biden perde arkasında onu destekleyen gruplardan ve genel olarak kolektiften epey destek aldığı bir süreçte.


Donald Trump haritasında ise 14 Kasım’da ileri harekete geçecek Mars Koç transiti 9. evinden etki edecek. Yani ancak bu tarihten sonra aktive oluyor ve büyük olasılıkla bu mahkeme süreçlerini işaret edebilir. Yüce yargı, adalet vb. ifadeler bu 9. eve aittir.


Joe Biden için ise Mars Koç 5. evinde aktive olacak ve bu tv’ye çıkma, gösteriş yapma etkilerini de gösteriyor. Öz güvenli bir konumu işaret ediyor.


Donald Trump’ın haritasında aynı gökyüzündekine benzer şekilde Güney Düğüm Yay’da ve Kuzey Düğüm de ikizlerde. Aktif olduğu dönemdeki icraatleri, ve bireysel davranışları ile toplulukla uyumlu davranışları arasındaki denge yine onun şu anki durumunu tayin eden bir gösterge olarak görünüyor. Yani bir ekme biçme döneminde olduğu görülüyor.


Joe Biden’ın haritası Türkiye Astroloji haritası ile karşılaştırıldığında durum enteresan görünüyor. Çünkü
Joe Biden’ın haritasında Türkiye Astroloji haritasındaki gibi bir Akrep stelyumu var ve yine aynı şekilde Güney Düğüm Balık ve Kuzey Düğüm de Başak’ta. Jüpiter Yengeç konumu ile de Türkiye Astroloji Haritasının Yükselen Yengeç konumu ile etkileşimde. Bu benzerlikler onun başkanlığında etki alma oranının da fazla olabileceğini gösteriyor…

Bir gösterge de Biden’in haritasında Yay yükselene ve Satürn İkizler Uranüs İkizler konumuna sahip olduğu için rakipten gelecek (Güneş İkizler ve Uranüs İkizler olan Donald Trump) mahkeme süreçleri olabilir ve rakibin onu oldukça zorlayıcı olmasını işaret ediyor şu süreçte. Çünkü Güney Düğüm haritasında 1. eve geliyor ve Kuzey Düğüm yönü 7. evinde kalıyor. Yani konu bu görünüme göre de uzayabilir.

Danışmanlık, eğitim ve sorularınız için astrologburakustun@gmail.com ‘a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Video anlatımlarımı izlemek için Youtube kanalıma abone olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCClGETMIseo-aESpoWWDPcg

ISAR CAP Danışman Astrolog

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir